Friday, November 11, 2011

SEGMEN : JOM PROMOT BLOG SAYA!!




tadi aku ada baca entry dari blog cik masrina sidek..dia ada wat entry sal JOM PROMOTE BLOG SAYA!!..
ok sebenarnya yang organise segment ni ialah cik may...dia yang akan promote  blog kita nty tau..

So, aku pun berminat nak join since syarat2 dia sangat la mudah..huhu..

nak tahu apa sayarat2 dia, korang kene la buka blog CIK MAY...heheh

cik may akan start promote blog2 kita ni hari isnin..so, korang sume pun boleh join tau..
last sampai 7.30am pada tarikh 14hb November 2011..

apa lagi korang..jom la join ramai2..heheeh....:))






4 comments:

  1. Thankz sudi singgah entry blog sy dan tag sy kat sini....
    Happy blogging...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-promot-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal dear :)

    happy blogging ya? :)

    ReplyDelete
  3. masz86:ok..welcem..:))

    cik may:same2..terima kasih juga buat segment tu eh.:)

    yna: salam knal jugak..:)

    ReplyDelete