Saturday, March 24, 2012

catalyst produk.

salam and selamat malam readers...heheeh..korang apa khabar?..harapnya sihat la ok..

arini nak cite sikit sal catalyst produk ..hehe..ok sebenarnya kita tak pernah lagi guna produk ni...before2 ni
selalu la jugak tengok testimoni tuk produk ni.tapi tak pernah terlintas lagi nak guna..



ntah camne arini..tengah2 search fb shops..terjumpa la pasal produk ni.kita buat la research skit pasal produk ni..and last2 kita nekad nak beli jugak..nak try..kot2 la ada perubahan tuk muka kita ni..heeh

orang cakap best guna produk ni..tapi ntah la..kita tengok je la nty hasil dia ok...kita try vco catalyst (softgel)
and collagen...tapi barang tak dapat lagi..tak sabar rasa nak dapat barang..heheh...

p/s: hope ada perubahan la kat muka kita ni...susah betul parut2 nak hilang ...
ni muka kita skang.nampak kan ada jerawt kat pipi..hope adalah perubahan.


No comments:

Post a Comment